Runoilijan karu tempaus – myy kiveksensä! Tavoitehinta 16 000 euroa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Päättäväisyyttä pidetään usein hyvänä piirteenä ihmisessä. Joskus sekin voi kuitenkin mennä yli. Nyt kolumbialainen runoilija, Rafael Medina Brochero, haluaa matkustaa Eurooppaan hinnalla millä hyvänsä.

52-vuotias mies on niin varma aikeistaan, että kerää matkarahoja kokoon laittamalla kiveksensä myyntiin. Brochero toivoo saavansa kiveksistään lähes 16.000 euroa. Hän aikoo osallistua lomakiertueensa aikana Poetry for Peace in Kolumbia -tapahtumaan.

Runoilija valitsi erikoisen rahankeruutavan, koska hän ei halua toistaa aikaisempaa kokemustaan. Hän joutui nimittäin viime vuonna Boliviaa kiertäessään myymään vihkisormuksensa rahojen puutteessa. Mies ei ole varma, kattaako 16.000 euron myyntisumma leikkauksen, uutisoi Yahoo! News -sivusto.