Näillä 10 tempulla voitat aina – kotibileiden ohjelma uusiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Quirkology-kanavalla kerrotaan YouTuben käyttäjille hauskoja temppuja, joiden avulla voi aiheuttaa hämmennystä vaikkapa illanistujaisissa. Kanava on jälleen julkaissut videon kymmenestä tempusta, joista voi lyödä vetoa ja voittaa joka kerta. Ehkä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Videolla neuvotaan esimerkiksi, kuinka vessapaperirullan saa putoamaan pystyasentoon tai kuinka paperilappuselle piirretyn nuolen saa muuttamaan suuntaansa ilman, että paperiin saa koskea.

Richard Wisemanin tekemä video neuvoo myös, kuinka juomalaseilla pystyy höynäyttämään hyväuskoisia erilaisia temppuja tai kikkoja apuna käyttäen. Mies on julkaissut samantyylisiä videoita YouTube-kanavalleen enemmänkin, joten näillä eväillä saa helposti aikaan naurunpyrskähdyksiä vaikkapa kesän sukujuhliin.