Naisen silikonirinta puhkesi – kännykkäpelisessio oli liikaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Silikonit olivat entisaikaan lähinnä pornotähtien rintavarustuksen kokoa kasvattavat lisävarusteet, kunnes niitä on viime vuosikymmenen aikana alettu nähdä yhä useammin myös tuikitavallisten tyttöjen rinnoissa. Nyt eräs silikonit ottanut kiinalainen joutui pettymään varustukseensa – se ei nimittäin kestänyt naisen pelisessiota.

Kirurgin veitsen alla rintoihin asennettavissa silikoneissa on huimia eroja. Yleensä puoskareiden tekemät kauneusleikkaukset johtavat myöhemmin komplikaatioihin, joista pahimmat voivat olla jopa hengenvaarallisia. Xinhuanet-sivusto uutisoi nyt kiinalaisnaisesta, jonka silikonit eivät kestäneet hänen neljä tuntia kestänyttä pelaamistaan, vaan toinen rinnoista alkoi vuotamaan sisäisesti.

Nainen oli pelannut Dragon Summon -puhelinpeliä nimittäin koko ajan vatsallaan. Sairaalaan rintakipujensa vuoksi hakeutunut nainen sai tietää, että hänen viisi vuotta aimmin ottamansa silikonitäytteet olivat niin sanotusti kakkoslaatua, ja siksi toinen niistä puhkesi pitkän makaamisen päätteeksi.