Jay-Z:n uudella albumilla soivat Nirvana ja R.E.M.

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Beyoncen aviomiehenäkin tunnettu Jay-Z julkaisee heinäkuussa uuden Magna Carta Holy Grail -nimeä kantavan albumin, joka julkaistaan Samsungin Galaxy-puhelimien omistajien käyttöön viikkoa muita aiemmin. Nyt on paljastunut, että levyllä on mukana lainauksia takavuosien suosikkiyhtyeiltä.

Pitchfork-lehti paljastaa, että levyllä on lainattu otteita muun muassa Nirvanan Smells Like Teen Spirit ja R.E.M. -yhtyeen Losing My Religion -kappaleista. Molemmat biisit on julkaistu alunperin vuonna 1991. Asiantuntijat arvelevatkin ysärirokin raivaavan oleellisesti jalansijaa hiphopin pariin, ja kyseessä lienee jonkinlainen trendi.

Jay-Z, oikealta nimeltään Shawn Corey Carter, on yksi maailman menestyneimmistä hip-hop-artisteista. Hänen tiedetään ansainneen viime vuonna huimat 450 miljoonaa dollaria. Mies on myynyt yli 50 miljoonaa albumia kansainvälisesti. Jay-Z meni naimisiin poppari Beyonce Knowlesin kanssa viisi vuotta sitten.