Tämä ei ole Kimin ja Kanyen lapsi – Kardashian viritti ansan ystävilleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashianin ja Kanye Westin etuajassa syntyneen lapsen nimeksi annettiin North West. Pikkuneiti on tällä hetkellä maailman halutuin lapsi, sillä sen kuvia janoavat sekä viihdelehdet että miljoonat Kardashianin ja Westin fanit.

2,5-kiloisena syntyneestä lapsesta ei ole saatu vielä kuvia julkisuuteen, mutta huijarit ovat ottaneet tilanteesta kaiken irti. Verkossa nimittäin leviää parhaillaan kuva vauvasta, jonka väitetään olevan Kardashianin perheen tuorein jäsen North West.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

TMZ-julkaisun mukaan kyse oli Kimin nerokkaasta testistä, jolla hän testasi ystäviensä luotettavuutta. Kim lähetti kuusi eri lapsen kuvaa eri ystävilleen ja julkisuuteen vuotanut kuva paljasti kuka ystävistä vuotaa hänen yksityisiä asioitaan medioille.

Vaikka Kim Kardashian saa parhaillaan lastenhoidossa apua äidiltään Kris Jenneriltä, nauttii tuore äiti vaippojen vaihtamisesta ja imettämisestä. Kanyen ja Kimin kerrotaan lähinnä keskittyvän lapsen hoitoon, kun Kardashianien muu perhe huolehtii muiden asioiden hoitamisesta.