Tuottaja määräsi Star Wars -päätähdet laihdutuskuurille – Prinsessa Leian täytyy olla hoikka

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viihdemaailma koki alkuvuodesta yllätyksen, kun Walt Disney -yhtiön uutisoitiin ostaneen Star Wars -saagan oikeudet. Yhtiö tekee elokuvasarjaan kolme uutta osaa, joista ensimmäinen saa ensi-iltansa näillä näkymin vuonna 2015. Ohjaajana toimii Lost-sarjan luoja J.J. Abrams.

Uusissa elokuvissa tullaan näkemään myös alkuperäisistä Star Wars -elokuvista tutut Mark Hamill, Carrie Fisher ja Harrison Ford, jotka palaavat Luke Skywalkerin, prinsessa Leian ja Han Solon rooleihin. Tuottajat haluavat näyttelijöiden olevan huippukunnossa uusissa elokuvissa, ja heidät laitetaankin laihdutuskuurille roolejaan varten.

The Sun -lehden mukaan 61-vuotiaan Mark Hamillin ja 56-vuotiaan Carrie Fisherin halutaan muistuttavan mahdollisimman paljon 36 vuotta sitten valkokankaalla viimeksi nähtyjä hahmoja. Elokuvan budjetti on valtava, joten kaikki keinot huippukunnon takaamiseksi ovat käytössä. Tuottajat aikovan muun muassa palkata näyttelijöille omat ravitsemusterapeutit ja henkilökohtaiset valmentajat.

Tuottajien laihdutuskäsky kohdistuu vain Luke Skywalkerina muistettavaan Mark Hamilliin ja prinsessa Leiaa näyttelevään Carrie Fisheriin. Han Soloa näytellyt 71-vuotias Harrison Ford on sen sijaan tuottajien mielestä valmiiksi tarpeeksi hyvässä fyysisessä kunnossa palatakseen rooliinsa.