Vaimo leikkasi miehen peniksen irti: ”Seksielämä parantui”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Aika ajoin uutisiin päätyy järkyttäviä tositarinoita siitä, kun esimerkiksi raivostunut tyttöystävä on riidan yhteydessä silponut kultansa sukukalleudet. Näin kävi 20 vuotta sitten myös yhdysvaltalaiselle John Wayne Bobbittille.

Miehen ex-vaimo Lorena teki hänen peniksestään selvää jälkeä ja leikkasi sen irti. Joillekin miehille tapahtuma voisi olla katastrofi, mutta Bobbitt on kyennyt löytämään elämäänsä tasapainon sen jälkeen. Hän jopa kertoo seksielämänsä parantuneen.

– Lääkärit sanoivat, etten voisi koskaan enää harrastaa seksiä sen jälkeen, koska vammani olivat niin pahat. Olen todistanut heidän osuneen väärään kerta toisensa jälkeen. Olen harrastanut seksiä 70 naisen kanssa. Seksielämäni parantui tapauksen jälkeen, kertoi John Wayne Bobbitt The Sun -lehdelle.