Claudia näki paparazzin – riisui välittömästi minihameensa!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ulkomaiden rannoilla ihmiset tuntuvat käyttäytyvän välillä vapautuneemmin kuin koti-Suomessa. Usein esimerkiksi bikinien yläosat on helppo heittää menemään etelän auringossa. Italialainen mallineito Claudia Romani ei kuulu ujoimpien neitokaisten joukkoon.

Romanista julkaistaan jatkuvasti pääsääntöisesti vähäpukeisia otoksia. Miamin rannalla viihtyvä kaunotar on jälleen päätynyt kuviin, joissa hän tällä kertaa riisuu hameensa paljastaen takapuolensa.

31-vuotias Claudia Romani tekee parhaillaan uraa myös mallimaailman ulkopuolella, sillä hän tähdittää Noche de Perros -televisiosarjaa yhdessä Erik Estradan kanssa. Neito on nähty taannoin esimerkiksi FHM, GQ, Maxim ja Cosmopolitan-lehtien kuvissa sekä Samsungin, Toyotan ja Fordin mainoksissa.