Suru-uutinen musersi Hilary Duffin: ”Rukoilkaa pienen enkelini puolesta”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapsitähtenä tunnetuksi tullut näyttelijätär Hilary Duff tunnetaan myös poptähtenä. Viime aikoina hiljaiseloa viettänyt Hilary Duff on noussut jälleen otsikoihin. Tällä kertaa tähti on joutunut tolaltaan murheellisten suru-uutisten takia.

Hilary Duffin Lola-nimiselle koiralle tehtiin muutama vuosi sitten aivoleikkaus ja lemmikki toipui operaatiosta loistavasti. Nyt pieni chihuahua on kuitenkin yllättäen menehtynyt.

– R.I.P. kaunis Lola-tyttöni. Sydämeni on murtunut. Rukoilkaa pienen enkelini puolesta, Hilary Duff kirjoitti Twitterissä.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Näyttelijä on julkaissut sateenkaarisillalle lähteneestä koirastaan kuvia mikroblogissa ja kertoo ikävöivänsä lemmikkiään suuresti. Hilary Duff on naimisissa entisen jääkiekkoilija Mike Comrien kanssa ja heillä on yksivuotias Luca-poika. Texasissa varttunut Duff nousi kuuluisuuteen jo teini-iässä Disney-tähtenä.