Ireland Baldwinista tuli kansikuvamalli

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-tähti Alec Baldwinin ja Kim Basingerin Ireland-tytär on huomioitu viime vuosina viihdelehdissä, sillä neitokainen yrittää saada jalansijaa muotimaailmassa. Kaunotar on nyt ikuistettu Beach: Modern Luxury Hamptons -lehden kanteen.

irelandbaldwin27062013

188-senttinen vaaleaverikkö poseeraa kansikuvassa valkoisissa bikineissä viattomuuden perikuvana. Ireland on selkeästi perinyt äitinsä Kim Basingerin ulkomuodon ja piirteet. Neidon malliura saanee lupaavasta työnjäljestä päätellen vielä jatkoa.

17-vuotias Ireland Baldwin on näyttelijäpariskunta Alec Baldwinin ja Kim Basingerin tytär. Vanhemmat erosivat vuonna 2002, ja sen jälkeen ainakin Alec Baldwin on jo löytänyt uutta seuraa. Hän avioitui vuonna 2012 joogaohjaaja Hilaria Thomasin kanssa.