Kim piilottelee esikoistaan – ei anna edes veljensä nähdä North Westiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Robert Kardashiania voidaan pitää jollain tapaa sukunsa mustana lampaana. Mies on nimittäin paistatellut kohuotsikoissa esimerkiksi öykkäröintinsä ansiosta, mutta hänen kiltit ja kunnioitettavat teot ovat sen sijaan jääneet hyvin pienelle uutisoinnille.

Liekö tämä syynä sille, että Kim Kardashian ei ole vieläkään antanut veljensä tavata tuoretta siskontyttöään. Tuore äiti on hyvin tarkka siitä, ketkä saavat nähdä hänen jälkikasvuaan. Robert tilitti tuntemuksiaan E! Newsille, että hän on yrittänyt käydä vauvavierailulla, mutta Kim tahtoi olla rauhassa äitinsä Kris Jennerin kanssa. Veli vakuuttelee, ettei hän ole kuitenkaan loukkaantunut asiasta.

Robert Kardashian sai vastikään syytteen pahoinpitelystä, sillä hän hyökkäsi maaliskuussa naispuolisen valokuvaajan kimppuun ja varasti tämän kameran. Mies sopi asian rahallisella korvauksella. Hänellä on kymmenen sisarusta, joista tunnetuimmat ovat isosiskot Kim, Kourtney ja Khloe.