Sofia riehaantui kesästä – riisui paitansa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Moderni Perhe -televisiosarjassa näyttelevä latinokaunotar Sofia Vergaran 32F-kokoinen povi tulee taajaan esille tähden haastatteluissa. Neitokainen valittaa usein, ettei sopivia vaatteita tahdo löytyä kurvien muhkeuden takia.

40-vuotias Sofia on nyt päässyt kesän ilojen pariin. Julkkistähti julkaisi Instagram-blogissaan otoksia leikeistään. Niissä Vergara muun muassa keinuu seksikkäässä asussa. Hänen ylävartaloaan koristaa pelkkä bikiniyläosa.

Sofia Vergara tunnetaan mallina ja näyttelijänä, joka on nähty yli kymmenessä elokuvassa ja televisiosarjassa sekä Broadwayn teatterilavalla. Neitokainen seurustelee parhaillaan bisnesmies Nick Loebin kanssa. Pari on kihloissa ja suunnittelee menevänsä lähitulevaisuudessa naimisiin. He ovat käyneet terapiassa ennen sitä, koska Sofia ei halua liittoon mitään ongelmia.