Paulina Gretzky tyrmäävä näky bikineissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kanadalaisen jääkiekkolegenda Wayne Gretzkyn kuvankaunis mallitytär Paulina Gretzky on viime aikoina ikuistettu useisiin hempeisiin kuviin, joissa hän viettää romanttista aikaa poikaystävänsä Dustin Johnsonin kanssa.

Nyt ammattigolfari ja mallikaunotar on nähty yhteisellä lemmenlomalla Barbadoksella. Rakastavaisilla oli kuvista päätellen hauskaa yhdessä. Paulinan yllä nähtiin bikinikokonaisuus, joka imarteli mallitähden upean solakkaa vartaloa.

Laulaja-malli Paulina Gretzky sai taannoin rohkeiden nettikuviensa ansiosta elokuvaroolin, sillä hänet nähdään pian Adam Sandlerin tähdittämässä Grown Ups -menestyskomedian jatko-osassa. Kaunotar tullaan näkemään opiskelijan roolissa vuoden 2013 heinäkuussa julkaistavassa jatko-osassa.