Don Johnsonia ei ole enää tunnistaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä ja laulaja Don Johnson tunnetaan parhaiten 1980-luvun hittisarjasta Miami Vice, jossa hän näytteli James ”Sonny” Crockett -roolihahmoa. Mies näytteli myös Nash Bridges -toimintasarjassa pääosaa. Johnson on tehnyt töitä näyttelemisen lisäksi ohjaajana ja tuottajana.

Tammikuussa 63-vuotias Don Johnson paljasti olleensa aikoinaan rajussa huumekoukussa ja käyttäneensä runsaasti kokaiinia. Eilen Johnson kuvattiin Venetsiassa, jossa hän on parhaillaan kuvausmatkalla. Parrakasta papparaista ei ollut tunnistaa nykymuodossaan.

Miami Vice -hittisarjan päätähti Donnie Wayne ”Don” Johnson voitti roolistaan muun muassa Golden Globe -palkinnon. Hänellä on myös oma tähti Hollywoodin Walk of Fame -kadulla. Neljä kertaa naimisissa ollut Don Johnson alkoi seurustella 22-vuotiaana näyttelijätär Melanie Griffithin kanssa. Seurustelusuhde aiheutti aikoinaan kohun, sillä Griffith oli tuolloin vasta 14-vuotias. Pariskunnan väitettiin harrastaneen ensimmäisen kerran seksiä, kun Melanie Griffith oli 12-vuotias. Kohusuhde päättyi vuonna 1976, kun he hakivat avioeroa puoli vuotta kestäneen liiton jälkeen.