Justin Bieber ilman paitaa videolla – miljoona tykkäystä ennätysajassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tämän hetken suosituimmalla teinitähdellä, Justin Bieberillä, on innokas fanikunta, jonka jäsenet kutsuvat itseään beliebereiksi. Toisinaan Justin ilahduttaa seuraajiaan omakuvilla ja -videoilla, ja nyt poppari testasi Instagramin uutta videotoimintoa – ilman paitaa totta kai.

Justin Bieberin video keräsi ennätysajassa yli miljoona tykkäystä, ja samalla videosta tuli maailman ensimmäinen tämän rajapyykin ylittänyt Instagram-video, Mashable-verkkosivusto uutisoi. Teinitähti poseeraa videolla kultaisessa kaulakorussa ja lippalakissa. Laulaja ei saa kunnolla sanaa suustaan, vaan keskittyy lähinnä hekottelemaan kameralle. Katso video tästä.

19-vuotiaan Bieberin kerrottiin äsken olevan ongelmissa, sillä hänen väitettiin törmänneen Ferrarillaan paparazziin Los Angelesissa. TMZ-verkkosivuston mukaan Justin Bieber oli poistumassa ystävänsä Lil Twistin kanssa Laugh Factory -komediaklubilta, kun yhden paikalle saapuneen valokuvaajan kerrottiin jääneen Justinin Ferrarin ja parkkeeratun auton väliin.