Kitaristin unelma? Vesipiippuna toimiva instrumentti: ”Soittaa myös Smoke on the Waterin”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kitaristit arvostavat laadukasta soitintaan vähintään yhtä paljon kuin lahjakkuuttaan. Toisinaan kuuluisat kitaristit esiintyvät lavoilla erikoisten soittimien kera, joiden joukkoon lukeutuvat erilaisilla valoilla, usealla kaulalla ja mielenkiintoisilla rungoilla varustetut kitarat.

Nyt Aron-nimimerkillä bloggaava kitaristi esittelee internetissä hauskan kitaransa, joka toimii sekä vesipiippuna että soittimena. Kitaran on tehnyt Swiss Perc -niminen vesipiippuvalmistaja.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Kitaristi kertoo soittimen toimivan loistavasti, ja hän vitsailee osaavansa sillä muun muassa kitarariffistään kuuluisan Deep Purplen julkaiseman Smoke on the Water -kappaleen. Kitaraa katsoessa on vaikea päättää, muistuttaako instrumentti enemmän bongia vai kitaraa.