Lastenrattaiden Bentley – huipputekniikkaa lapsiperheisiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vaikka lastenrattaat on suhteellisen helppo pistää kasaan myös manuaalisesti, on markkinoilla olemassa myös automaattisesti kokoontaittuvat rattaat. Origami-lastenrattaat menevät kasaan ja takaisin pystyyn yhdellä napin painalluksella.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Lisäksi uutuusrattailla voi ladata puhelinta päiväkävelyn aikana. Origami-lastenrattaat maksavat 640 euroa, ja kyseessä on varsinaiset älykärryt. Äitien unelmarattaat on nimittäin varustettu huipputekniikalla, sillä helpon kasaamisen lisäksi niistä löytyvät USB-portti ja varoitusvalot. Lisäksi rattaat ovat valmistajansa mukaan niin pehmeästi työnnettävät.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

CrashTestMomTV esitteli Origamin lastenrattaat YouTube-kanavallaan. Rattaita testanneet äidit moittivat huippukärryjä liian painaviksi, ja lisäksi rattaiden istuinosa jää liian pystyasentoon. Silti he suosittelevat rattaita kaupunkiäideille niiden hyvien ominaisuuksien vuoksi.