Mies salakuvasi tyttöjä – pukeutui naiseksi ja livahti asuntolaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rikolliset ja perverssit ihmiset tunnetaan sääntöjä kaihtamattomasta toiminnastaan. Toisinaan kriminaalien järjenjuoksu ajaa heidät mitä kummallisimpiin tilanteisiin. Näin kävi myös 46-vuotiaalle Rodney Kenneth Petersenille, joka oli pukeutunut naiseksi.

Tarkoituksena oli päästä Loma Lindan yliopiston tyttöjen asuntolaan ottamaan valokuvia. Rodney jäi kuitenkin vartijalle kiinni kamera kourassaan valppaan yliopiston henkilökunnan ansioista. Mies yritti juosta vartijoita karkuun, mutta jäi kiinni asuntolan parkkipaikalla.

Poliisin mukaan perverssi valokuvaaja on pukeutunut ennenkin naiseksi, ja hänen tiedetään kuvanneen neitokaisia useissa muissakin Kalifornian alueen kouluissa. Mies joutuu nyt vastaamaan tekosistaan kaltereiden takaa, Gawker raportoi.