Näin typerältä kännykkäkameralle poseeraaminen näyttää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikki tietävät ihmisten lataavan internetiin yleensä itsestään vain edustavia kuvia. Joskus ilmettä on harjoiteltu peilin edessä jo etukäteen, vaikka mielenkiintoisempaa olisi katsoa ihmisiä tavallisilla ilmeillä ja monissa eri tilanteissa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Niinkin yksinkertainen asia kuin valokuvan vaihtaminen videokuvaan saattaa tehdä ihmisistä typerän näköisiä. Go Periscope -nimimerkki on koonnut YouTubeen videon, jolla hän näyttää ystäviensä hauskoja ilmeitä.

Kuvaamisen kohteena olevat ihmiset luulevat tulevansa valokuvatuksi, mutta mies ottaakin heistä videokuvaa. Ihmiset hölmistyvät ja näyttävät suorastaan hassuilta pitäessään yhden ilmeen poseerausta kasvoillaan. Useimmille kuitenkin selviää, että valokuvan sijaan heitä on kuvattu videotoiminnolla.