Hämmentävä näky videolle Thaimaassa: Papukaija seuraa skootteria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hyvin kasvatettujen lemmikkieläinten uskollisuus on omaa luokkaansa, ja joskus ihminen saa kissastaan tai koirastaan itselleen parhaan ystävän. Nyt verkossa nähdään video, jossa lemmikkieläimen ja omistajan välinen suhde on omaa luokkaansa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Videolla nähdään papukaija, joka seuraa omistajaansa uskollisesti. Tässä ei varsinaisesti ole vielä mitään outoa, mutta kun tarinaan lisätään skootteri, huima vauhti ja vilkas liikenne, saattaa jo tapaus herättää mielenkiintoa. Papukaija nimittäin lentää skootterilla ajavan omistajansa mukana.

Videon kuvannut OfficialSwick-nimimerkki kertoo, että hän ikuisti kyseisen näyn Thaimaassa. Suomalaisen papukaija.fi-sivuston mukaan hyvin hoidettuna papukaija on mielenkiintoinen ja hieno lemmikki, joka kanssa voi puuhailla monia asioita. Kyseessä on kuitenkin vaativa eläin, eikä sitä tule ottaa lemmikiksi ilman asianmukaista valmistautumista.