Rihanna haluaa olla tuhma tyttö – poseeraa alastomana piikkilangassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Fanejaan viime aikoina myöhästymisillä suututtanut Rihanna julkaisee päivittäin useita kuvia verkkoon, ja suurin osa on otettu tietenkin hänestä itsestään. Nyt tähti tilittää, että hänelle on turha antaa kritiikkiä, sillä hän ei yritäkään olla tai käyttäytyä kuin kiltti tyttö.

Rihanna julkaisi äskettäin Twitter-blogissaan huumekuvan, jossa nainen poseerasi kahden valtavan kannabiskääryleen kera. Nainen sai oletettavasti paljon kritiikkiä kuvastaan, ja nyt hän on kirjoittanut, että hän elää vain elämäänsä ja on oma itsensä.

– En ole koskaan yrittänyt olla roolimalli, joten koittakaa elää sen asian kanssa, hän kirjoitti Instagramissaan.

Rihanna on julkaissut viimeaikoina tuoreita ja seksikkäitä otoksia itsestään ikään kuin sanojensa painoksi. Kaikissa kuvissa ei nähdä huumesätkiä, mutta paljasta pintää sitäkin enemmän. Näistä muodoista voi nauttia lisää livenä 28. heinäkuuta, kun poppari saapuu maailmankiertueellaan myös Suomen kamaralle.