Valtteri-festivaali saa jatkoa – keräsi 3 500 kävijää

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ne tamperelaiset, jotka eivät suunnanneet juhannuksena mökeille ja maalle, saivat nauttia festivaalitunnelmasta ensimmäistä kertaa järjestetyillä Valtteri-festivaaleilla. Stara oli paikalla fiilistelemässä tunnelmaa perjantaina.

Juhannusaattona laiteille kapusivat muun muassa Eva & Manu, The Skints ja 22 Pistepirkko with Super Horns. Päivän letkeimmästä esityksestä vastasi Scandinavian Music Group, joka esitti paikan päällä uusimman Balladi 1 -singlensä. Muutoin herkän kesäisellä musiikillaan viihdyttänyt kokoonpano innosti kansaa tutuilla hiteillään, kuten kaunis Marjaana ja Näin minä vihellän matkallani.

Valtteri Festival keräsi kolmen päivän aikana yhteensä 3.500 kävijää. Ohjelmistossa kuultiin britti-DJ Andy Smithiä, Tuomari Nurmion Dumari & Spuget -kokoonpanoa ja Death Hawks -yhtyettä. Tapahtuma saanee jatkoa, sillä se tullaan järjestämään uudelleen juhannuksena 2014.