Harry Potter -tähti ei halua James Bondiksi: ”Olisin parempi roistona”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miljoonaomaisuuden Harry Potter -elokuvilla kerännyt Daniel Radcliffe tahtoo aloittaa lastensa tekemisen reilusti alle kolmekymppisenä. Hän etsiikin parhaillaan äitiä tuleville lapsilleen. Upporikas tähti muistetaan viattomana ja puhdaskasvoisena nuorukaisena Harry Potterin roolissa.

Hän halajaa seuraavaksi toimintaelokuvien pariin, mutta ei voisi kuvitella olevansa niissä Bruce Willisin Die Hard -elokuvien hahmon kaltainen tyyppi. Myöskään kaikkien aikojen kuuluisin agenttirooli ei Danielia kiinnosta.

– Olisin paljon parempi roisto kuin Bond. En ole tarpeeksi roteva Bondiksi, kertoi Radcliffe The Sun -lehdelle.

Mieheltä ei varallisuutta puutu, sillä hänen omaisuudensa kerrotaan olevan 68 miljoonaa euroa. Daniel nähdään tänä vuonna kolmessa elokuvassa, joihin lukeutuvat Kill Your Darlings, The F Word ja Horns.