Lucy Mecklenburgh keikisteli treenivideolla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

The Only Way Is Essex -realitysarjan kaunotar Lucy Mecklenburgh on ollut viime aikoina sinkkunainen erottuaan kihlatustaan Mario Falconesta pettämiskohun jälkeen. Espanjan auringossa haavojaan nuollut kaunotar on nyt palannut uudella treenivideolla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

22-vuotias Lucy kertoo YouTube-videolla, kuinka tähti onnistui kiinteyttämään vartalonsa täydellisyyttä hipovaan kuntoon. Results With Lucy -nettisivuston lanseerannut tähti kertoo treenikokemuksistaan bikinit yllä uima-altaassa. Hänet nähdään myös seksikkäissä kuntoiluvaatteissa tekemässä harjoitteita.

– Ennen kuin aloitin treenaamisen olin laiha, mutta minulla oli paljon selluliittia pepussa ja jaloissa. Kuntoilun aloittamisen jälkeen olin yllättynyt, kuinka paljon nautin siitä ja odotin niitä hetkiä. Huomasin muutoksen itsessäni, tunsin oloni terveemmäksi, kertoo Lucy videolla.