Pinkit alusvaatteet pukevat – Millie esittelee mallivartaloaan netissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittikaunotar Millie Mackintoshin elämässä puhaltavat muutoksen tuulet. Pian avioituva neitokainen päätti vastikään lopettaa pestinsä supersuositussa Made In Chelsea -realitysarjassa. 23-vuotias Millie on kuvauksellinen kaunotar, jolla on varsin kaunis vartalo.

Neitokainen verhosi muotonsa pinkkiin alusasukokonaisuuteen, joka korosti hänen ihonsa ruskettunutta sävyä.

– Tässä on kurkistus joihinkin kuviin, jotka tein eilen Select Model Managementille. Ylläni oli Cheek Frills -alusvaatteet, kirjoitti Millie blogiinsa.

Millie solmii vielä tänä vuonna avioliiton räppäri Professor Greenin kanssa. Tuleva aviomies ei sulata neitokaisen Made In Chelsea -sarjaa, joten hän päätti lopettaa siinä esiintymisen. Ohjelma keskittyy kuvaamaan rikkaiden ja menestyneiden nuorten rakkauskuvioita ja ammatillista elämää.