Naisen kyyneleet hämmästyttävät – itkee verta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kerroimme taannoin costaricalaisesta miehestä, joka sai myrkkykäärmeen puremasta yllättävän reaktion. Hänen kyyneleensä muuttuivat nimittäin vereksi. Nyt sama asia on tapahtunut chileläiselle naiselle toisesta syystä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

20-vuotias Yaritsa Oliva kärsii mitä ilmeisimmin haemoclariasta, ruumiillisesta tilasta, jossa keho tuottaa verisiä kyyneliä. Neitokainen alkoi yllättäen itkeä verta aiemmin tässä kuussa. Lääkärit olivat ihmeissään hänen oireistaan, ja määräsivät silmätippoja helpottamaan Olivan kipuja.

Neito kuvaa tuskiaan sanoinkuvaamattomiksi. Tavallinen silmätulehdus on rajattu nyt pois diagnoosista. Olivan vanhemmat keräävät rahaa, jotta heidän tyttärensä pääsisi spesialistien hoitoon, ja oudon tilan syy selviäisi kokonaisuudessaan, uutisoi Oddity Central -sivusto.