Ökyrikas P. Diddy elää normaalia elämää: ”En edes pidä kaviaarista”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Hiphop-tähti Sean Combs, eli Puff Daddy, P. Diddy ja Diddy, nimettiin tänä vuonna Forbes-talouslehden listauksessa maailman rikkaimmaksi räppäriksi jo toista kertaa peräkkäin. Rahasta miehellä ei siis ole pulaa, minkä osoittavat esimerkiksi taannoin julkaistut paparazzikuvat, joissa hän lomailee superjahdilla Karibialla.

Nyt mies on kuitenkin kertonut Los Angeles Confidental -lehdelle, kuinka hän elää mittavasta omaisuudestaan huolimatta omasta mielestään ”normaalia elämää”. Combs kylläkin myöntää pitävänsä ”kivoista asioista”, mutta hänen elämänsä on todellisuudessa melko arkipäiväistä. Muusikko tietää, mitä monet olettavat hänen elämäntyylistään.

– Ihmiset ajettelevat että ”Diddy luultavasti juoksentelee ympäri kartanoaan lappaen kaviaaria suuhunsa”. En edes pidä kaviaarista, P. Diddy selittää lehdelle nauraen.

Muusikko voisi kuitenkin syödä kaviaaria niin paljon kuin sielu sietää, sillä rahasta Diddyllä ei ole puutetta. Miehen omaisuuden on nimittäin arvioitu olevan noin 550 miljoonaa dollaria. Hiphop-tähti kuitenkin kertoo lastensa äitien pitävän hänen jalkansa maan pinnalla. P. Diddyllä on viisi lasta kolmen eri naisen kanssa.

Räppäri P. Diddy allekirjoitti sopimuksen Ciroc-vodkamerkin kanssa vuonna 2007. Tuotemerkin kerrottiin tuottaneen räppärille noin 100 miljoonaa dollaria. Menestynyt rap-artisti on myös näytellyt jo parissa elokuvassa ja esimerkiksi CSI: Miami -sarjassa. Hän näytteli myös Judd Apatow’n elokuvassa Get HIM To Greek. P. Diddy sanoi myös taannoin haluavansa olla ensimmäinen musta James Bond.