Glamourmalli rintoineen lähikuvassa: ”Olen palannut!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Walesilainen glamour-malli ja televisiopersoona Imogen Thomas synnytti neljä kuukautta sitten Ariana-tyttären. Neitokainen on onnistunut treenaamaan kehonsa timmiin kuntoon sen jälkeen.

30-vuotias hottisäiti julkaisi Twitter-palvelussa seksikkään otoksen, jossa esitteli ensimmäistä kertaa rintaliivien peittämää ylävartaloaan lähikuvassa. Imogen haluaakin kertomansa mukaan takaisin mallin töihin mahdollisimman pian. Häneltä tulee ulos uusi kalenteri, jota varten alusvaatekuva otettiin.

– Hei rakkaat. Olen palannut! Kirjoitti Imogen Thomas blogiinsa.

Imogen Thomasin Twitter-blogia seuraa nykyisin yli 300.000 fania. Neitokainen julkaiseekin aika ajoin rohkeita otoksia blogiinsa ihailijoidensa nähtäväksi. Twitter-palvelu joutui taannoin poistamaan erään Thomasin otoksen, jossa hän esitteli paljasta ylävartaloaan. Kuva oli verkkopalveluun liian seksikäs, vaikka brunette peitti kuvassa rintansa kädellään.