Katie Holmes järjestää juhlat avioeron vuosipäivän kunniaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Katie Holmes erosi viime vuonna supertähti Tom Cruisesta. Hän palkkasi itselleen deittivalmentajan päästäkseen takaisin treffailun makuun. Se teki ilmeisesti tehtävänsä, sillä tähti nähtiin taannoin suutelemassa intohimoisesti näyttelijä Luke Kirbya.

Useat pariskunnat juhlistavat vuosipäiväänsä, mutta sinkkuelämää viettävällä Katie Holmesilla on toisenlaiset suunnitelmat mielessään. Hän nimittäin aikoo The Sun -lehden mukaan järjestää juhlat avioeronsa vuosipäivän kunniaksi.

Katie Holmes suunnittelee juhlistavansa eroa Tom Cruisesta ystäviensä kanssa New Yorkin Manhattanilla sijaitsevassa Jane-hotellissa. Näyttelijätär haluaa juhlilla kiittää ystäviään heidän tuesta kuluneen vuoden aikana.

Katie Holmes lukeutuu Hollywoodin seuratuimpiin naistähtiin. Dawson’s Creek -sarjassa 90-luvun loppupuolella läpimurtonsa tehnyt Holmes oli naimisissa Tom Cruisen kanssa vuodesta 2006 lähtien, mutta pariskunta erosi viime vuonna.