Lokkiparvi terrorisoi aluetta – postinkantajat iskivät hanskat tiskiin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Eläimistä voi aina silloin tällöin olla todellista riesaa asuinalueilla. Nyt cornwallilaisen asuinalueen postinkantajat ovat saaneet tarpeekseen alueen luonnosta. Postinkantajat ovat nimittäin joutuneet systemaattisesti lokkien hyökkäyksien kohteeksi.

Tilanne on äitynyt niin pahaksi, etteivät postinkantajat suostu kuljettamaan posteja yhden tienpätkän taloihin enää lainkaan, Daily Mail -lehti uutisoi. Agressiviisten lokkien käytös johtuu alueella olevista pesistä. Linnut yrittävät käytöksellään karkottaa poikasilleen uhkana kokemiaan ihmisiä.

Postinkantajien mitta on nyt siis tullut lopullisesti täyteen erikoisen ongelman johdosta. He eivät suostu palaamaan alueelle ennen kuin lokkien pesät on siirretty muualle. Postinkantajien kirkkaanväristen työpukujen uskotaan lisäävän lokkien aggressiivisuutta. Alueen asukkaat joutuvat tällä hetkellä hakemaan postinsa läheiseltä postitoimistolta.

Alueen asukkaat eivät luonnollisestikaan ole tyytyväisiä postinjakajien päätökseen. Daily Mail kertoo, kuinka asukkaiden mielestä kantajien tulisi ”miehistyä” ja kestää lintujen käytöstä niin kuin hekin tekevät. Varsinkin huonosti liikkumaan kykenevät vanhukset kokevat tilanteen kestämättömänä. Postin edustajan mukaan postinjakajat palaavat alueelle heti, kun se on heille turvallista.