Ällöttävät sukkahousut naisille – karvaiset jalat kertaheitolla! Katso kuva

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kiinalaisessa Twitterin versiossa, Weibossa, leviää parhaillaan valokuva, jossa näytetään karvaisen naisen jalat. Kyseessä eivät kuitenkaan ole neitokaiselle kasvaneet luomuryijyt, vaan sukkahousut, joiden avulla jalkansa saa näyttämään varsinaisilta luolamiehen koivilta.

Kuva: Weibo
Kuva: Weibo

Nyt kuva leviää myös länsimaalaisessa sosiaalisessa mediassa. Karvaisia naisten jalkoja on kautta aikojen pidetty epäseksikkäinä, mutta moni olisi valmis hankkimaan kyseisen sukkahousuparin vaikkapa huumorimielessä.

Uutisoimme taannoin, kuinka formulatähti Lewis Hamiltonin tyttöystävä, 34-vuotias Nicole Scherzinger, myönsi OK!-lehdelle kasvattaneensa teini-ikäisenä jalkakarvojaan varsinaisiksi säärystimiksi, sillä hänen äitinsä ei antanut naisen ajella karvoitusta edes teini-ikäisenä.