Paris Jacksonin oikea isä paljastui – kutsui luokseen asumaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jacksonien popklaani on kokenut kovia mullistuksia siitä lähtien, kun Michael Jackson menehtyi neljä vuotta sitten. Eniten tapaus on sattunut tähden lapsiin, jotka ovat joutuneet julkisuuden valokeilaan isänsä toiveista huolimatta.

Lehdissä on väitetty Paris Jacksonin yrittäneen äskettäin itsemurhaa, koska paljastui, ettei hänellä olekaan yhteistä biologista isää Prince-veljen kanssa. Nyt Daily Mirror -lehti kuitenkin uutisoi, että parivaljakon isä olisi Jacksonin ystävänä tunnettu Mark Lester.

Mies otti yhteyttä teiniin tapauksen jälkeen ja on pyytänyt tätä luokseen Britanniaan asumaan. Parisin kerrotaan olevan kiinnostunut viettämään aikaa isänsä kanssa. 16-vuotias Prince sen sijaan pitää Michael Jacksonia ainoana oikeana isänään, eikä halua sotkea sen enempää kuvioita.

– Paris on kiinnostunut isänsä ja Markin ystävyydestä ja hän haluaa selvittää, mitä tapahtui. Ei mies korvaa Michaelia, mutta hän on utelias. Paris haluaa saada rauhan menneisyyden asioiden kanssa, ja haluaa siksi viettää aikaa Markin kanssa, perheystävä kertoi lehdelle.