Rosie pani muotonsa tyrkylle – uhkeana miestenlehdessä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittien kolmossivun tyttö Rosie Jones herätti äskettäin kohua verkossa julkaisemallaan kuvalla, jossa hän muistutti huomattavasti popkaunotar Katy Perrya. Neitokainen nähdään nyt poseeraamassa Zoo-lehden kannessa.

Tummahiuksinen Rosie esiintyy otoksessa sinisissä bikineissä, jotka tuovat julkkistyrkyn 30F-kokoiset muodot esille. Jonesilla ei ehkä ole Katy Perryn karismaa, mutta hän muistuttaa ulkomuodoltaan huomattavasti amerikkalaista kuuluisuutta. Lauluääntä suuri yleisö ei vielä ole kuullut, joten se jää toistaiseksi arvoitukseksi.

rosiejones01072013

22-vuotias englantilainen Rosie Jones on noteerattu rohkeilla poseerauksillaan Atlantin takana useita kertoja, ja hän tuntuu olevan Loaded-lehden vakiomalleja. Lisäksi esimerkiksi jalkapallon MM-kisojen aikaan hän poseerasi yläosattomissa myös jalkapallokentällä.