Russell Brand testaa lesbonaisia: ”He ovat vain hankalia”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Naistenmiehenä tunnettu koomikko Russell Brand hankkiutui ennen julkisuuttaan postimiehen ammattiin saadakseen seksiä kotirouvilta. Mies paljasti David Lettermanin juontamassa keskusteluohjelmassa, ettei suunnitelma toiminut täysin aukottomasti.

Nyt 38-vuotias mies esiintyi vastikään Capital FM -radiokanavan aamuohjelmassa, ja innostui kommentoimaan lesbojen elämää. Hänen on huhuttu yrittäneen iskeä televisiokuuluttaja Clare Baldingia. Nainen ei huhujen mukaan vastannnut liehittelyihin lämmöllä.

– Teen sen vain lesbojen kanssa. Sanon heille, etteivät he ole niin lesboja. He ovat vain hankalia. Hän on onnellisessa suhteessa, niinkö? En lepää, ennen kuin epätervetullut tylsä essexiläinen poika on testannut jokaisen lesbosuhteen Britanniassa, kertoi Russell Brand haastattelussa.

Postimiehen pestin aikaan ovet lyötiin monesti Brandin nenän edestä kiinni. Hän päätyikin tylsyyksissään varastamaan kirjeitä. Tihutyöt piristivät kyllästynyttä tähteä. Hän syytti teoistaan muun muassa postimiehen huonoa palkkaa.