Jessica Simpson synnytti terveen poikavauvan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulajatar ja realitytähti Jessica Simpsonin on kihloissa amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen pelanneen Eric Johnsonin kanssa. Realitysarjastaan tutun tähden valtava vauvamasu on nyt pienentynyt, sillä nainen synnytti terveen pojan sunnuntaina.

Toisen lapsensa sunnuntaina synnyttänyt Jessica Simpson ja Eric Johnson antoivat pojalleen nimeksi Ace Knute Johnson. Sektiolla syntynyt lapsi tuli maailmaan Us Magazinen mukaan Los Angelesissa. Koko perhe on lehden mukaan innoissaan uudesta perheenjäsenestä.

Realitytähti allekirjoitti taannoin neljän miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen Painonvartijat-laihdutusyrityksen kanssa. Nainen kiinnitettiin yrityksen mainoskasvoksi ja Jessica Simpson laihdutti viiden kuukauden aikana lähes 20 kiloa. Jessivalla ja Ericillä on entuudestaan reilun vuoden ikäinen Maxwell-tytär.