Härkä hyökkäsi kimppuun kadulla – mies taltutti paljain käsin! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Espanjalaiset ovat saaneet jo vuosikymmenien ajan huonoa mainetta eläinrääkkääjinä, koska maassa on harjoitettu perinteisiä härkätaisteluja. Ilmeisesti härkätaistelijan luonne on espanjalaisilla veressä, sillä nyt Malagan kaupungissa on ikuistettu tosielämän uhkarohkea sankari.

Espanjalainen mies riskeerasi nimittäin henkensä huomattuaan, että härkä oli päässyt vapaaksi vilkkaalle malagalaiselle kadulle ja hyökännyt jo erään auton kimppuun. Tämän jälkeen härkä huomasi kadulla punaisessa paidassa kävelleen miehen, jonka kimppuun se päätti seuraavaksi hyökätä. Se valitsi kuitenkin väärän kohteen.

Silminnäkijät ällistyivät nimittäin näkemästään, sillä mies otti härkää niskasta kiinni ja kaatoi sen maahan. Tämän jälkeen mies piti härkää paikallaan niin pitkään, että lähimmät ihmiset ehtivät juosta hänen avukseen. Lopulta härän jalat saatiin sidottua, eikä kukaan loukkaantunut.