Nudistihotelleissa voi lomailla alasti – varattu täyteen ensi kesään saakka

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aataminasuissaan viihtyviä ihmisiä voidaan koulukunnasta riippuen kutsua joko nudisteiksi tai naturisteiksi. Pääasia heille kaikille kuitenkin on, että ihminen saa olla mahdollisimman paljon alasti. Nakuilu on yhä suositumpaa muun muassa matkoilla.

nudistiranta_18062011.png

Nyt Mallorcalla sijaitsevat nakuhotellit ovat joutuneet aloittamaan laajennustoimenpiteitä niiden saavuttaman suosion vuoksi. Hotellit ovat joutuneet nimittäin myymään koko kesän ”ei-oota”, sillä niissä vierailevat turistit ovat varanneet huoneet loppuun jo aikoja sitten, Daily Mail raportoi.

Myös muiden lomakohteiden nudismia suosivat hotellit ovat supersuosiossa, ja joidenkin hotellien huoneet on varattu loppuun jo ensi kesää myöten. Nudistihotellit tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden rentoutuneeseen ilmapiiriin, jossa voi pelata tennistä tai seikkailla ympäriinsä ilman rihman kiertämää. Mallorca on ilkosillaan viihtyvien suosiossa myös siksi, että kyseisessä lomakohteessa on tavallista enemmän nakurantoja.