Nettisensaatioksi noussut trikoomies pidätettiin – nämä kuvat ihmetyttävät

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Verkossa liikkuu paljon omituista väkeä, ja jotkut raivaavat tiensä varsinaisiksi nettisensaatioiksi, joiden tekemisiä seurataan tiiviisti. Yksi heistä on sangen outoja kuvia itsestään Twitteriin julkaiseva japanilainen mies.

Omaru Uwabaki -nimimerkillä on Twitterissä jo yli 15.000 seuraajaa. Miehen suosion takana ovat hänen omituiset kuvansa, joissa hän poseeraa yleensä tiukoissa trikoissa ja jumppa-asuissa. Nyt mies on pidätetty kesken kadulla suoritetun performanssin.

Asiasta uutisoineen RocketNews24-sivuston mukaan mies pidätettiin Tokiossa. Heidän mukaansa maassa ei ole kiellettyä pukeutua huomiota herättävään jumppa-asuun, mutta silti poliisit olivat passittaneet miehen kuulusteluihin. Trikoomiehen Twitter-tili on pysynyt hiljaisena pidätyksen jälkeen.