Fanien päiväuni! One Direction uikkarisillaan uima-altaassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

One Direction -poikabändi kiertää parhaillaan Yhdysvaltoja Take Me Home -kiertueellaan. Jossain esiintymisten ja PR-tilaisuuksien välissä pojilla on myös aikaa treenata, sillä uusimmat paparazzikuvat paljastavat muutoksia tapahtuneen.

19-vuotiaat Harry Styles ja Niall Horan ikuistettiin uima-altaalla Miamissa. Nuorukaiset näyttivät entistä lihaksikkaammilta, joten heidän voi arvata kuntoilleen ahkerasti. Laulajien mukana kulkee kiertueella kunto-ohjaaja Mark Jarvis, joka on läpi vuorokauden valmiina laittamaan pojat rääkkiin.

One Direction on ensimmäinen brittibändi, joka on noussut Yhdysvalloissa kahdella ensimmäisellä albumillaan suoraan listaykköseksi. Kakkosalbumi Take Me Home ylitti viikossa miljoonan myynnin rajan ja se nousi ykköseksi 37 maassa. Suomessa One Direction on myynyt Take Me Home –albumilla platinaa eli yli 20.000 kappaletta.