Räppäri kuoli huumecocktailin yliannostukseen 34-vuotiaana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

34-vuotias entinen lapsitähti Chris Kelly, eli Mac Daddy, löydettiin toukokuussa tajuttomana kodistaan, ja hänet julistettiin myöhemmin kuolleeksi paikallisessa sairaalassa. Jo tällöin kuolinsyyksi epäiltiin heroiinin ja kokaiinin yhdistelmää.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt tapaukseen on saatu viranomaisten virallinen vahvistus. Yhdysvaltalaisen rap-duo Kris Krossin toisen osapuolen vahvistettiin kuolleen huumeiden yliannostukseen. TMZ-verkkosivuston mukaan viranomaiset ovat raportoineet, että Chris Kellyn elimistössä oli hengenvaarallinen määrä eri huumeita, jotka räppärin äiti on vahvistanut heroiiniksi ja kokaiiiniksi, eli niin sanotuksi speedball-huumecocktailiksi.

Yhdysvaltalainen rap-duo Kris Kross, eli Chris ”Mac Daddy” Kelly ja Chris ”Daddy Mac” Smith, tuli tunnetuksi 1990-luvun alussa Jump-jättihitillään. Räppärit olivat noihin aikoihin vasta 12 ja 13-vuotiaita pikkupoikia. Musiikkituottaja Jermaine Duprin löysi heidät vuonna 1991. Duo oli yksi So So Def Records -levy-yhtiön ensimmäisistä artisteista.