Russel Brand esitteli tyttöystävänsä äidilleen – paidassa oma kuva

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koomikko Russell Brand muistetaan menneestä avioliitostaan poptähti Katy Perryn kanssa. Mies tunnetaan myös takavuosien päihde- ja seksiriippuvaisuudestaan. Koomikko oli äskettäin vierailulla Lontoossa, jossa hän esitteli uuden tyttöystävänsä äidilleen.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Mies julkaisi Twitterissä itsestään reissun kunniaksi hauskan otoksen, jossa hänen yllään nähdään koomikon omilla kuvilla printattu paita. Kuva muistuttaa kaukaisesti Jeesuksen ja Che Guevaran yhdistelmää.

Russel Brandin Lontoo-matkan tarkoituksena oli esitellä tuore Alessandra Balazs -tyttöystävä Barbara-äidilleen. Russelin ja Alessandran suhde on syventynyt viime aikoina, ja koomikko on jo ehtinyt tapaamaan tyttöystävänsä isän intiimin illallisen merkeissä.