Avril Lavigne asteli alttarille Nickelback-laulajan kanssa: ”Villit juhlat”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kanadalaisen Nickelback-yhtyeen keulahahmo Chad Kroeger kihlautui viime vuonna poptähti Avril Lavignen kanssa. Pariskunta on nyt astellut alttarille. Laulajatar ja Nickelback-keulahahmo avioituivat viikonloppuna Etelä-Ranskassa.

Häät järjestettiin Chateau La Napoule -linnalla. Us Weekly -lehden tietojen mukaan pari vaihtoi vihkivalansa noin 50 vieraan edessä. Hääjuhlan kerrotaan jatkuneen aamun tunneille asti.

– Se oli villi, koko yön kestänyt juhla, jossa oli juomista, tanssimista, uskomatonta ruokaa ja paljon naurua ja onnen kyyneleitä, lähde kertoo Us Weeklylle.

Häät kruunasi illalla pidetty näyttävä ilotulitus. Läsnäolijat kuvasivat ilotulituksen olleen ”taianomainen”. Lauantaina käynnistyneet juhlallisuudet kestivät kokonaiset kolme päivää.

Avril Lavigne on ollut aiemmin naimisissa Sum 41 -yhtyeen keulahahmon Deryck Whibleyn kanssa. Tähtiparin avioliitto kesti kolmen vuoden ajan. Sittemmin poptähti oli pitkään on-off -suhteessa Kardashianien realityperheeseen kuuluvan Brody Jennerin kanssa. Kanadalaiseen Chad Kroegeriin neitokainen tutustui viime vuoden alussa, kun he alkoivat työstämään yhdessä Lavignen viidettä studioalbumia.