Disney-prinsessat seksikkäinä sotureina – tältä se näyttäisi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mitä saadaan kun yhdistetään vaaleanpunainen loisto, glitterimeri ja satumaan kruunut? Tietenkin koko joukko Disney-prinsessoja. Kaikki eivät kuitenkaan ajattele Disneyn kuninkaallisista neitokaisista yhtä hattaran makuisesti.

Mike Roshuk -niminen artisti on nimittäin nyt ikuistanut prinsessat seksikkäinä sotureina. Näyttävillä rintavaoilla, seksikkäillä haarniskoilla ja suloisilla muodoilla varustetut Disney-prinsessat eivät sovellu pienempien katselijoiden silmille.

Nämä sankarittaret kiinnostavatkin varmasti enemmän aikamiehiä kuin pikkutyttöjä. Mike Roshuk on taiteillut Disneyn kuuluisimmat prinsessahahmot todella kuumiksi pakkauksiksi, ja seksikkäissä kuvissa nähdään niin Ariel, Lumikki, Pocahontas kuin Jasminkin. Nämä prinsessakuvat kirjoittavat tutut sadut uusiksi.