Beyoncen ex-bändikaveri kiistää kateuden: ”Se on naurettavaa!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Destiny’s Child -yhtyeestä tutuksi tullut poppari Kelly Rowland julkaisi taannoin Dirty Laundry -kappaleen, jossa tunnusti olevansa kateellinen bänditoverilleen ja huippumenestyneelle tähdelle, Beyoncelle.

Nyt 32-vuotias Kelly on kuitenkin pyörtänyt aikaisemman kappaleensa sanoitukset, ja väittänyt, ettei hän todellakaan ole kateellinen ystävälleen Beyoncelle. Nainen kertoo uusimmassa haastattelussa, että kappale kertoo hänen vain eläneen vaikeita aikoja ystävän menestyessä.

– En sano, että olen hänelle millään tavalla kateellinen. On surullista, että ihmiset menevät aina heti tuohon kateellisuuden tilaan. Se on naurettavaa, kertoi Rowland In Touch -lehdelle.

Kelly Rowlandin mukaan Beyoncen ja hänen välit ovat erinomaiset. Hän kehuu supertähteä hyväksi tukijaksi. Rowland paljastaa Dirty Laundry -kappaleessa myös olleensa joskus suhteessa, jossa häntä kohdeltiin huonosti.