LEGO-insinöörin märkä uni esiteltiin New Yorkissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

LEGO-rakennuspalikat lukeutuvat maailman tunnetuimpiin leikkikaluihin. Pelkän leikkimisen lisäksi palikoista on saatu aikaiseksi toki paljon muutakin, ja nyt New Yorkissa on esitelty maailman suurin LEGO-taiteen näyttely.

Yleensä taidenäyttelyt eivät voisi vähempää kiinnostaa tavallisia kansalaisia ja erityisesti lapsia, mutta nyt The Art of the Brick -niminen taidenäyttely on ollut valtaisa yleisömenestys. Ihmiset ovat tunkeilleet Discovery Times Squarelle päästäkseen ihailemaan taiteilija Nathan Sawayan teoksia.

Esimerkiksi oheiseen miestä esittävään keltaiseen teokseen kului 11.014 LEGO-palikkaa. Äskettäin kerroimme myös maailman suurimmasta yksittäisestä LEGO-rakennelmasta, joka on Star Warsin X-Wing -avaruusalus. Siihen voit tutustua tästä linkistä.