James Bond -tähti kohtasi suuren surun: ”Sydämemme ovat murtuneita menetyksestä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Irlantilainen näyttelijä Pierce Brosnan tunnetaan parhaiten James Bondin roolista. Mies nähtiin neljässä agenttielokuvassa, joista viimeisin oli vuonna 2002 nähty Kuolema saa odottaa.

60-vuotias Pierce on nyt kohdannut suru-uutisen, sillä mies menetti vastikään Charlotte-tyttärensä, joka kuoli 42-vuotiaana munasarjasyöpään. Sama sairaus vei aikoinaan mennessään Brosnanin entisen vaimon, Cassandra Harrisin. Tytär menehtyi kotonaan Lontoossa perjantaina.

– Kesäkuun 28. päivänä rakas tyttäreni Charlotte Emily lähti ikuiseen elämään antaen periksi munasarjasyövälle. Hän oli miehensä Alexin, lastensa Isabellan ja Lucasin ja veljiensä Christopherin ja Seanin ympäröimä, kertoi Pierce tapauksen jälkeen Daily Mail -lehdelle.

– Charlotte taisteli syöpää vastaan rohkeudella ja myötätunnolla. Sydämemme ovat murtuneita tyttäremme menetyksestä. Rukoilemme hänen puolestaan, ja että tähän viheliäiseen tautiin keksitään pian parannuskeino.

Pierce Brosnan oli aiemmin naimisissa australialaisen näyttelijä Cassandra Harrisin kanssa. Hän sai naisen kanssa yhden lapsen, Seanin, ja adoptoi tämän kaksi lasta, Charlotten ja Christopherin. Harris kuoli munasarjasyöpään vuonna 1991. Brosnan meni uudelleen naimisiin amerikkalaisen toimittajan, Keely Shaye Smithin kanssa. Parilla on kaksi lasta, Dylan ja Paris.