Fitness-morsian kuvattiin uintiretkellä – tässäkö täydellinen vartalo?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin oma terveysekspertti ja fitness-guru Rainbeau Mars ja Michael Karlin avioituivat Havaijilla toissapäivänä 2. heinäkuuta järjestetyssä seremoniassa. Häät nousivat otsikoihin, koska Mars vaati kaikkia häävieraitaan vegaanidieetille kolmen viikon ajaksi.

Nyt häät on pidetty ja Mars viettää kuherruskuukauttaan Havaijilla. Hänet kuvattiin uimaretkellä varhain aamulla, ja samalla fitness-kaunotar pääsi esittelemään millainen on hänen oma ”täydellinen” vartalonsa.

Ennakkotietojen mukaan häissä vieraat saivat kokea erikoista ohjelmaa, kuten hengitystyöpajoja, joogaa ja hevosratsastusta. Rainbeaun kutsuvieraslistalla oli julkkiksia, kuten Melissa ja Joan Rivers sekä Josie Mara. Moni vieras kertoi järkyttyneenä sitä, että morsian yrittää kontrolloida mitä vieraat syövät.