Koomikko ei onnistunut pokaamaan Mila Kunisia: ”Se kakara Yksin kotona -elokuvista!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koomikko Russell Brand oli aikoinaan naimisissa poptähti Katy Perryn kanssa. Tähti on deittaillut myös useiden muiden kaunotarten kanssa. Nyt hän on paljastanut, ettei onnistunut yrityksistä huolimatta pokaamaan maailman kauneimpien naisten joukkoon äänestettyä Mila Kunisia.

Russell Brand näytteli Mila Kunisin rinnalla vuonna 2008 julkaistussa Forgetting Sarah Marshall -komediassa. 38-vuotias koomikko kertoo yrittäneensä vokotella kaunotarta, joka ei kuitenkaan ollut kiinnostunut lähtemään Brandin mukaan. Kunis nimittäin seurusteli tuolloin ex-lapsitähti Macaulay Culkinin kanssa.

– Mila Kunis on niin upea, aivan upea. Juttelin hänen kanssaan ja onnistuin kääntämään keskustelun siihen, onko hänellä poikaystävää, Russell Brand kuvailee Daily Mirror -lehdelle.

Mila Kunis paljasti Brandille seurustelevansa ”Macin” kanssa, ja kertoi tämän vierailevan kuvauksissa seuraavana päivänä. Russell Brand ei vielä tässä vaiheessa tiennyt, kuka ”Mac” oli. Koomikon mukaan totuus tuli hänelle järkytyksenä.

– Hän ei ollut ”Mac”, hän oli Macaulay Culkin! Hän oli kasvanut pituutta ja näytti kalpealta ja pelokkaalta kuin karvaton hevonen. Olin järkyttynyt, ja ajattelin, että en voi v**tuilla hänen kanssaan, hän on se kakara Yksin Kotona -elokuvasta!, Russell Brand paljastaa.

The National Enquirer -lehden mukaan Macaulay Culkin on kärsinyt vuosien ajan pahasta riippuvuudesta heroiiniin ja nikotiiniin. Mila Kunis on sittemmin eronnut ex-lapsitähdestä, ja seurustelee nykyään Ashton Kutcherin kanssa. Russell Brand on puolestaan viime aikoina yhdistetty hotellimoguli Andre Balazsin tyttäreen, Alessandra Balazsiin.