Suomalainen leffakaunotar teki levyn – tältä näyttää uusi video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Farkku-Suomi -elokuvan naispääosassa taannoin nähty 20-vuotias Sanni herätti keväällä mielenkiintoa esikoissinglellään Prinsessoja ja astronautteja. Single keikkui julkaisustaan lähtien viikkokausia iTunesin ja Spotifyn listoilla.

Sanni on 13-vuotiaasta asti säveltänyt omia kappaleita ja toiminut erilaisten kokoonpanojen keulahahmona. Helsingissä asuva pop-artisti kirjoittaa rehellisen pohdiskelevia ja urbaaneja tekstejä ja tarkkailee maailmaa huvittuneesti nuoren naisen perspektiivistä.

Tulevalta albumilta on juuri julkaistu toinen single Jos mä oon oikee. Sanni kirjoittaa kaikki tekstinsä itse ja on säveltänyt esikoisalbuminsa biisit yhteistyössä tuottaja Hank Solon kanssa. Sannin debyyttialbumi julkaistaan syyskuussa.

– Levy sisältää hiphopin biiteillä ja estetiikalla maustettua urbaania poppia. Albumilla on paljon henkilökohtaista kelailua ja omien kokemusten dokumentointia. Esimerkiksi itsenäistyminen ja siihen liittyvät tunnelmat paistavat läpi. Vastapainona painavalle lyriikalle albumilla on myös esimerkiksi biisi, joka kertoo Britney Spearsin flippaamisesta, Sanni paljastaa.