Osbourne on jatkuvassa naapurisodassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ozzy ja Sharon Osbournen perhe kuuluu rockmaailman kuuluisimpiin dynastioihin. Perhe muistetaan erityisesti heidän elämäänsä kuvaavasta realitysarjasta, ja heidän tappeluista ja sanaharkoista naapureidensa kanssa.

Nyt kuusikymppinen punapää Sharon Osbourne on paljastanut, ettei ole koskaan tullut toimeen naapureidensa kanssa. Tällä hetkellä Whitney Houstonin tyttären Bobbi Kristina Brownin naapurissa asuvat Osbournet ovat joutuneet kärsimään parikymppisen äänekkäästä asumistyylistä.

– Minun on tunnustettava, ettei minulla ole koskaan ollut naapuria, jonka kanssa tulisin toimeen, Sharon myönsi CBS-kanavan The Talk -televisio-ohjelmassa vieraillessaan.

Osbournet muistetaan omasta televisio-ohjelmastaan perheenä, jonka arkeen mahtuu kaikenlaisia kommelluksia ja meneviä tapahtumia. Vaikka poppoota voisi kuvailla varsinaiseksi Kiljusen herrasväeksi, kunnioittavat he yksityisyyttään siinä missä heidän muut ökyrikkaat naapurinsakin. Bobbi Kristina vastasi Osbournen valitukseen ilkeällä huomautuksella.

Yli kolme vuosikymmentä naimisissa ollut pari asui keväällä erossa pitkähiuksisen rokkarin huumeiden käytön takia. Sharon otti aviomiehensä takaisin ja antoi hänelle vielä yhden mahdollisuuden. Sharon Rachel Osbourne vihittiin rocktähti Ozzy Osbournen kanssa Havaijilla vuonna 1982. Räväkällä pariskunnalla on kolme lasta, Kelly, Jack ja Aimee.